Onze visie

In een wereld waarin onze smartphones steeds duurder worden en onze persoonlijke gegevens voornamelijk digitaal vindbaar zijn, is het belangrijk om maatregelen te nemen! Zodat jouw eigendommen veilig zijn! En dan bedoelen we niet een kluis meenemen, slimme oplossingen die veilig én toch comfortabel zijn. Slimme accessoires om jouw leven veiliger te maken. Ontdek de wereld van Safekeepers.

“Veilige producten ontwikkeld
voor elk moment van de dag”

 

Ons assortiment bestaat uit:  portemonnees, riemtasjes, heuptasjes, omhangtasjes / reistasjes , schrijfmappen, mobile etuis, bretels en riemen. 

Wie zijn de mensen achter Safekeepers?

Wij zijn 3e generatie  productontwikkelaars in lederwaren  sinds 1945 . Wij ontwerpen artikelen die de veiligheid van je persoonlijke spullen bevorderen . Wij willen maatschappelijk verantwoord ondernemen Daarom houden we rekening met duurzaamheid en eerlijke productie.  We streven er naar om alle richtlijnen van het MVO te implementeren in onze fabrieken. 

privacypolicy: alle gegevens die wij van onze klanten verzamelen worden nooit aan derden doorgegeven.  zelf behouden wij ze niet langer dan gedurende de garantietermijn

Contact: SAFEKEEPERS is een handelsmerk van E-Belt BV  te ‘s-Heerenberg.

Email- adres: info(a)safekeepers.nl . Tel nr: 0314 – 74 50 44

Ons KvK nr 09068436 . Ons BTW nr NL0076.26.289B01

Niet tevreden ?

Dat is altijd jammer om te horen, maar we willen het uiteraard zo goed mogelijk voor u oplossen! Lees onderstaande klachtenregeling door of neem direct contact met ons op: info(a)safekeepers.nl of bel: 0314 -785 162

Klachtenregeling:

  1. u kunt het Safekeepersproduct altijd retourneren naar Safekeepers  Ulenpasweg 2 F-1 7042 GB s Heerenberg Nederland
  2. U  hebt 15 dagen bedenktijd na ontvangst van uw Safekeepers product.
  3. U hebt 1 jaar volledige garantie op productiefouten
  4.  U kunt uw geld retour ontvangen binnen 10 dagen, mits het geretourneerde Safekeepersproduct nog in de de originele staat is zoals het aan u is verzonden.