kettingen portemonnee

Kettingen portemonnee, Onze kettingen kun je bevestigen aan je riem, broek lus of tas.  Hierdoor zorg je ervoor dat je portemonee niet makkelijk gestolen kan worden. Onze kettingen zijn van het bekende merk Victorinox ook wel bekend als het zakmessen merk.

Riemketting

Onze riemketting is gemakkelijk te bevestigen aan je riem. Aan de ene kant bevestig je de ketting aan je portemonnee en aan de onderkant klik je hem gemakkelijk op je riem. Er zit een extra verleng stukje aan deze riemketting zodat je je portemonee kan gebruiken zonder deze los te hoeven klikken.

Tas of broek lus Ketting

Als je bijna nooit een riem draagt maar toch graag je portemonnee wil beschermen door middel van een ketting is onze Victorinox broek/ tas ketting de beste optie voor jou. Deze ketting maak je aan de ene kant vast aan je portemonnee en aan de andere kant aan je broek lus of tas. de ketting is ongeveer 20 cm lang en hierdoor is het gebruik van je portemonnee ideaal. Je hoeft de ketting niet telkens los te maken voor dat je je portemonnee kunt gebruiken.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.

Protect your personals

Het is belangrijk om je persoonlijke spullen goed bij je te dragen. Zoals je paspoort, mobiel en portemonnee. Als je deze spullen in een buideltasje draagt zorg je ervoor dat zakkenrollers er niet bij kunnen. Dit is natuurlijk handig als je gaat reizen of een dagje naar een drukke locatie gaat zoals bijvoorbeeld een festival.

Bekijk hier de portemonnee die geschikt zijn voor Victorinox kettingen

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zo werkt een riemketting
Victorinox riemketting
Victorinox remketting zakkenrollers tips

Zo werk onze broek ketting

Veilige-ketting portemonnee
broek ketting portemonnee Victorinox
Ketting portemonnee

Deze portemonnees zijn allemaal te combineren met een Victorinox ketting