Leren schrijfmap speciaal voor linkshandigen

Leren schrijfmap speciaal voor linkshandigen

schrijfmap-voorkant-ipad-linkshandig

Wist je dat 1 op de 10 mensen linkshandig is? Terwijl veel producten rechts georiënteerd zijn, kan dat soms behoorlijk onhandig zijn. Daarom hebben wij van Safekeepers speciaal voor linkshandigen nu ook de luxe leren A4 schrijfmap in het assortiment. Waarbij het juist gemakkelijk in gebruik is voor linkshandigen! Want wanneer je onderweg bent naar je klant of collega is deze luxe leren A4 schrijfmap helemaal de blits! Je kunt belangrijke papieren, notities, pasjes en visitekaartjes bewaren en toch een professionele uitstraling hebben.

Unieke lederen A4 schrijfmap voor linkshandigen

Schrijf jij linkshandig? Dan herken je vast wel dat schrijven op papier dat in een ringband zit steekt. Daarom deze speciale schrijfmap voor linkhandigen, waardoor je niet meer je linkerhand over de ringen van de ringband hoeft te buigen om het rechterblad met de pen aan te raken.

Voordelen schrijfmap linkshandigen:

  • Het werkveld zit gespiegeld, speciaal ontwikkeld voor linkshandigen;
  • Helemaal trendy in zwart en cognac beschikbaar, vervaardigd uit hoogwaardig leder;
  • Er zit een ringschrift in de schrijfmap, dus geen permanente afdruk in je arm meer! De ringband is uitneembaar;
  • Het binnenvak is geschikt voor A4 papier, notitieblok of agenda met rits en plaats voor 4 pasjes en 3 sleuven voor pennen;
  • Alle artikelen kunt u meteen online bestellen, we laten die snel bij u thuis afleveren.

Uniek assortiment van leren schrijfmap

Schrijf jij rechtshandig? De schrijfmappen van Safekeepers zijn in verschillende maten, kleuren en materiaal te verkrijgen.

Terug naar blog