Logo

Wij maken jouw leven een stuk veiliger

Safe

In je leven zijn sommige producten belangrijker dan andere. Op dit moment staat de telefoon, portemonnee en sleutels centraal voor veel mensen. Deze producten willen wij echt niet verliezen! Dat snappen wij beter dan elk ander bedrijf. Daarom ontwikkelen wij vanuit de filosofie om deze producten zo gemakkelijk en veilig mogelijk te dragen. Elk product is speciaal ontworpen om dieven zo ver mogelijk weg te houden en jij met een veilig gevoel de wereld in kan.

Slimme RFID Technologie van Safekeepers

 

 

Wist je dat Contactloos betalen ook betekent dat 25 euro, zonder dat je het doorheeft, van uw rekening kan worden afgeschreven? Zeer gemakkelijk kunnen dieven jouw  25 euro afhandig maken zonder dat je het door hebt! En weten ze uw pincode. Dan kan er zelfs 1000 euro worden afgehaald.

Contactloos betalen is handig, maar dan wel beschermd. RFID protected zorgt ervoor dat uw gegevens niet gestolen kunnen worden.  Ga dus altijd gerust de deur uit!

 

 

 

Click & Go Ketting

De portemonnees van Safekeepers geven de mogelijkheid om er een veilige ketting aan vast te klikken.  Deze ketting bevestig je aan de lus van je broek of binnenkant van je tas en geen dief die jouw nog ongemerkt je zakken rolt.

Flexibel te dragen wanneer jij het nodig vindt.

Hoe maken wij onze producten?

Met Safekeepers zijn we trots dat er meer dan 45 jaar ervaring is in de ontwikkeling van leder accessoires. Wij specialiseren ons in veiligheid, waardoor jij, een ultiem veilig gevoel hebt over je waardevolle eigendommen. Elke dag werken wij en ons team hier aan.

Wij werken in Nederland met mensen in de Achterhoek, die een afstand hebben op de arbeidsmarkt. Onze gewaardeerde partner http://www.uniekeachterhoekers.nl helpt ons hierbij. Hierdoor zijn we lokaal betrokken en kunnen we deze mensen trainen en actief te laten participeren in de maatschappij.

Door alle steun en hulp van ons team en partners, kunnen wij met trots de Safekeepers collectie presenteren met als doel: Protect your Valuables. Enjoy.

Reinout Both